U bent hier

.
.

Speechen als Obama

06
Online presentatietraining
Speechen als Obama

Presenteren is een kunst, en een online publiek inspirerend toespreken waarmee u applaus opwekt al helemaal. Ook is het van groot belang dat de toehoorders door uw presentatie geraakt worden en de boodschap die u kwijt wilde door hen voor zeer lange tijd wordt onthouden. De oude Grieken ontwikkelden en bekwaamden zich in deze kunst en Prof. Dr. Max Atkinson bewees wetenschappelijk dat het werkt.

Of je nu kijkt naar de speeches van Churchill, King, Kennedy of Obama, ze gebruiken allemaal dezelfde technieken. Tijdens deze training leer je hoe deze speech- en applaustechnieken in elkaar steken en leer je ze tijdens de training zelf gebruiken. Daarnaast trainen we u in technieken van de klassieke retorica en vertellen we het geheim van charisma.

We trainen in groepen van maximaal 12 deelnemers, waardoor we veel persoonlijke aandacht en feedback kunnen geven gegeven. We leren u hoe u een online publiek van 500 mensen kunt toespreken op zo'n manier dat deze 500 mensen u nooit meer vergeten, uw boodschap nooit meer vergeten en uw organisatie nooit meer vergeten.

Wie de vorm beheerst, is de inhoud meester.' – Frits Bolkestein

 

De BBB en Speechen als Obama

Ilona Lagas van de Boer Burger Beweging was te gast bij Rick Nieman bij WNL Op Zondag op 19 maart 2023. Tijdens het interview praat ze kort over de voorbereiding die voorafging aan de overwinning van haar partij (vanaf 15:30 in deze video):

Ilona Lagas in WNL Op Zondag

Ook Arjen Lubach pikte dit op in zijn Avondshow van 20 maart 2023 (vanaf 5:40 in deze video):

Arjen Lubach over de debattraining van de BBB

 

De trainer

Gijs Weenink

De training Speechen als Obama wordt verzorgd door Gijs Weenink, directeur van de DebatAcademie. Gijs startte in 1991 een studentendebatclub op de Universiteit van Tilburg en in de afgelopen 30 jaar trainde hij 25.000nbsp;mensen in speech- en debattechnieken, waaronder CEO's, CFO's en COO's van multinationals, 8nbsp;landelijke lijsttrekkers, 20nbsp;ministers waaronder een premier, 150nbsp;Eerste en Tweede Kamerleden van 8nbsp;verschillende partijen, en een Secretaris-Generaal van de NAVO.

 

Praktische informatie: 

Masterclass Speechen als Obama Live editie, 24 november 2023

 • Datum: vrijdag 24 november 2023, 12.00–18.00 uur
 • Programma:
  • 12.00 - 13.00 uur - Lunch
  • 13.00 - 17.00 uur - Masterclass
  • 17.00 - 18.00 uur - Borrel
 • Locatie:
  De Hoestinkhof
  Stationsweg 22A
  7475 NN  Markelo (Hof van Twente)
 • Kosten: € 425,- inclusief lunch en borrel, exclusief btw, per deelnemer
 • Maximaal 12 deelnemers

 

Inschrijven & contact

.
.