U bent hier

.
.

Speechen als Obama

06
Online presentatietraining
Speechen als Obama

Presenteren is een kunst, en een online publiek inspirerend toespreken waarmee u applaus opwekt al helemaal. Ook is het van groot belang dat de toehoorders door uw presentatie geraakt worden en de boodschap die u kwijt wilde door hen voor zeer lange tijd wordt onthouden. De oude Grieken ontwikkelden en bekwaamden zich in deze kunst en Prof. Dr. Max Atkinson bewees wetenschappelijk dat het werkt.

Of je nu kijkt naar de speeches van Churchill, King, Kennedy of Obama, ze gebruiken allemaal dezelfde technieken. Tijdens deze training leer je hoe deze speech- en applaustechnieken in elkaar steken en leer je ze tijdens de training zelf gebruiken. Daarnaast trainen we u in technieken van de klassieke retorica en vertellen we het geheim van charisma.

We trainen in groepen van maximaal 12 deelnemers, waardoor we veel persoonlijke aandacht en feedback kunnen geven gegeven. We leren u hoe u een online publiek van 500 mensen kunt toespreken op zo'n manier dat deze 500 mensen u nooit meer vergeten, uw boodschap nooit meer vergeten en uw organisatie nooit meer vergeten.

Wie de vorm beheerst, is de inhoud meester.' – Frits Bolkestein

De trainer

Gijs Weenink

De training Speechen als Obama wordt verzorgd door Gijs Weenink, directeur van de DebatAcademie. Gijs startte in 1991 een studentendebatclub op de Universiteit van Tilburg en in de afgelopen 30 jaar trainde hij 25.000 mensen in speech- en debattechnieken, waaronder CEO's, CFO's en COO's van multinationals, 8 landelijke lijsttrekkers, 20 ministers waaronder een premier, 150 Eerste en Tweede Kamerleden van 8 verschillende partijen, en een Secretaris-Generaal van de NAVO.

 

Praktische informatie: 

Masterclass Speechen als Obama Live editie, januari 2023

 

 • Datum: vrijdag 27 januari 2023, 12.00–18.00 uur
 • Programma:
  • 12.00 - 13.00 uur - Lunch
  • 13.00 - 17.00 uur - Masterclass
  • 17.00 - 18.00 uur - Borrel
 • Locatie:
  De hoestinkhof
  Stationsweg 22A
  7475 NN  Markelo
 • Kosten: € 325,- exclusief btw per deelnemer
 • Maximaal 12 deelnemers

 

Inschrijven & contact

.
.